You are here: Home Настани Семинари и натпревари
Skopje Open 2015 Poster

Skopje Open 2015

SKOPJE OPEN 2015
INTERNATIONAL DANCE COMPETITION

DATE: 7th November 2015

LOCATION: Macedonian Opera and Ballet (M.O.B.)

TIME: 10:00 am

ORGANIZER: Ritam Plus / SDN & Art Ballet - Skopje

STREET DANCE | SPECIAL COUPLES DANCE | PERFORMING ARTS | BALLET

We invite you to be part of this high quality dance competition.

APPLICATIONS: http://slydance.pavlepejak.in.rs/izborTakmicenja.php

http://healthywomenlifestyle.net/anastrozole healthywomenlifestyle.net

Повеќе

 
Skopje Open 2014 Poster

Skopje Open 2014

SKOPJE OPEN 2014
WDSF INTERNATIONAL DANCE COMPETITION

DATE: 8 – 9 November 2014 (Saturday-Sunday)

LOCATION: Universal Hall (Skopje, Macedonia)

TIME: starts at 9:00 am

ORGANIZER: TSK “Ritam Plus”

ИНФО: 071 34 64 53

www.ritamplus.com.mk

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

We invite you to be part of this high quality dance competition.

Повеќе

 
Skopje Open 2012 Poster

Skopje Open 2013

SKOPJE OPEN 2013
WDSF OPEN DANCE COMPETITION

DATE: 2 – 3 November 2013 (Saturday-Sunday)

LOCATION: Universal Hall (Skopje, Macedonia)

TIME: starts at 9:00 am

ORGANIZER: TSK “Rhythm Plus”

ИНФО: 071 34 64 53

www.ritamplus.com.mk

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

We invite you to be part of this high quality dance competition.

Повеќе

   
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.