You are here: Home Настани

Скопје Салса Семинар 2010

4 дена исполнети со танцување и работилници

Луди латино забави!

Поечтници- 29ти и 30ти Мај

Средно ниво/Напредни - 5ти и 6ти Јуни

*Специјален гостински инструктор - Милан Иванов (Белград, Србија)

Информации ++389 71 34 64 53

Повеќе
 
Лист 4 од 4
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.