You are here: Home Настани

Ohrid SALSA Camp 2011

Ohrid SALSA Camp 2011 flyerJuly 14th – 17th, 2011

Be part of International Summer Salsa Camp in Ohrid (Macedonia) and part of the first Salsa Sport Games.
OHRID, one of the oldest towns in Europe was the centre of ancient civilization, entire orthodox culture and literacy.
It’s also known as The City of Light and churches (365 churches and monasteries for each day of the year).
A spectacular tourist attraction, great Beaches, Outdoor parties, caves…

4 days of Cuban dances, Sports, Music and Entertainment events


Salsa Cubana, Show Style Salsa, Bachata, Reggaeton, Rumba Cubana, Rueda… and many more Workshops!!!

Cuban Band LIVE!!!

Повеќе
 

Скопје Салса Семинар 2011

Dancing Street Salsa

12ти и 13ти Февруари 2011

2 дена исполнети со танцување и работилници...
16 работилници за сите нивоа

Salsa Cubana, LA Salsa, Reggaeton, Bachata, Casino de Rueda… Salsa Party
*Специјални гости - инструктори

Инфо: 071 34 64 53

www.ritamplus.com.mk

Повеќе
 

La Noche de CUBA - Салса Забави

La Noche de Cuba Parties

"La Noche de CUBA" забавите се организираат од 2007 година и всушност овие забави го означуваат почетокот на латино забавите во Македонија.

Повеќе
 
Повеќе Артикли...
Лист 3 од 4
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.