You are here: Home Настани

Skopje Open 2013

Skopje Open 2012 Poster

SKOPJE OPEN 2013
WDSF OPEN DANCE COMPETITION

DATE: 2 – 3 November 2013 (Saturday-Sunday)

LOCATION: Universal Hall (Skopje, Macedonia)

TIME: starts at 9:00 am

ORGANIZER: TSK “Rhythm Plus”

ИНФО: 071 34 64 53

www.ritamplus.com.mk

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

We invite you to be part of this high quality dance competition.

Повеќе
 

Skopje Open 2012

Skopje Open 2012 Poster

SKOPJE OPEN 2012
WDSF OPEN DANCE COMPETITION

DATE: 3 – 4 November 2012 (Saturday-Sunday)

LOCATION: Universal Hall (Skopje, Macedonia)

TIME: starts at 10:00 am

ORGANIZER: TSK “Rhythm Plus” & MADSF

ИНФО: 071 34 64 53

www.ritamplus.com.mk

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

We are honored to invite you to “SKOPJE OPEN” 2012 (international competition for Standard & Latin Dance + street dance/special couples dance/performing arts). This is the most prestigious international dance competition in Macedonia. To our great pleasure this year the competition will be WDSF *International*, therefore quality of the competition will be very high. This competition has always been a destination for dance world elite.

We invite you to be part of this high quality dance competition.

Повеќе
 

СКОПЈЕ САЛСА СЕМИНАР 2012

Dancing Street Salsa

25ти и 26ти Февруари 2012

 

Ве покануваме на 5 САЛСА СЕМИНАР организиран од ТСК "РИТАМ ПЛУС" кој ќе се одржи на 25 и 26 ФЕВРУАРИ.

Овој САЛСА Семинар ќе содржи 8-9 Работилници (Salsa, Bachata, Afro-Rumba, FootWork & Isolation, Reggaeton).

Секако дека и ЗАБАВИТЕ после часовите ќе бидат неизоставен дел и на овој Семинар :)

 

Повеќе
 
Лист 2 од 4
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.