You are here: Home Настани Семинари и натпревари Скопје Салса Семинар 2011

Скопје Салса Семинар 2011

Dancing Street Salsa

12ти и 13ти Февруари 2011

2 дена исполнети со танцување и работилници...
16 работилници за сите нивоа

Salsa Cubana, LA Salsa, Reggaeton, Bachata, Casino de Rueda… Salsa Party
*Специјални гости - инструктори

Инфо: 071 34 64 53

www.ritamplus.com.mk

 

Сабота (ден 1)

Време
просторија A просторија B
16:00 - 17:00 SALSA CUBANA (beg.) BACHATA (Int.)
17:00 - 18:00 SALSA CUBANA (int.) BACHATA (beg.)
18:00 - 18:30 PAUSE PAUSE
18:30 - 19:30 LADIES STYLING MEN STYLING
19:30 - 20:30 SALSA SHOW STYLE (int.) RUEDA (beg.)

Недела (ден 2)

Време просторија A просторија B
16:00 - 17:00 SALSA SHOW STYLE (int.) RUEDA (beg.)
17:00 - 18:00 REGGAETON (all levels) BACHATA (beg.)
18:00 - 18:30 PAUSE PAUSE
18:30 - 19:30 SALSA CUBANA (int.) SALSA SHOW STYLE (int.)
19:30 - 20:30 SALSA CUBANA (beg.) BACHATA (int.)
* САЛСА ЗАБАВА - МАМАС КЛУБ 22:00-1:00 *
 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.