You are here: Home Часови Возрасни Напредни

Напредни

Е-пошта

Часовите за возрасни - напредно ниво се фокусираат на напредни танцувачки техники, напредни вештини на водење и следење, сложено изразување на ритам, напредни партнерски способности и сложени кореографии на одреден танц.

Овие часови ќе ве научат на специфичните танцувачки вештини кои ќе ви помогнат да танцувате и играте со партнерот на повисоко ниво. По завршување на напредните часови ќе бидете сигурни во вашето танцување и ќе бидете подготвени со предизвикот да танцувате во различни ситуации и прилики.

Танци кои се покриваат за време на овие часови се:

 • Салса,
 • Аргентинско танго,
 • Самба,
 • Ча ча ча,
 • Румба,
 • Валцер,
 • Џаив,
 • Дискофокс,
 • Англиски валцер,
 • Слоуфокс,
 • Меренге,
 • Бачата,
 • Квикстеп,
 • Пасодобле и други…
 
 • Контакт информации

 • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

 • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
 • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.