You are here: Home Часови Приватни часови

Приватни часови

Е-пошта

Индивидуалните часови се за Деца и Возрасни. Со индивидуалните часови се унапредуваат танцувачките вештини за многу кратко време. Обично, Индивидуалните часови се однесуваат на:

 • Возрасни кои немаат доволно време да учествуваат во групните часови,
 • Возрасни кои сакаат да ги унапредат нивните претходно стекнати знаења од групните часови,
 • Деца кои сакаат да се подготват подобро за натпревари и
 • Брачни двојки.

На овие часови, се зависи од учесниците кои избираат што и колку сакаат да постигнат со истите часови.

Индивидуалните часови може да се одржуваат за една особа, танцов пар или 4-6 особи кои сакаат да научат да танцуваат.

Цени:

 • 2 особи (пар) - 1500 денара (25 Евра)

*Цените се за еден приватен час, во времетраење од 60 минути.

Со овие часови се покриени следниве танци:

 • Салса,
 • Аргентинско танго,
 • Самба,
 • Ча ча ча,
 • Румба,
 • Валцер,
 • Џаив,
 • Дискофокс,
 • Англиски валцер,
 • Слоуфокс,
 • Меренге,
 • Бачата
 • и други латиноамерикански и стандардни танци по потреба.
 
 • Контакт информации

 • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

 • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
 • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.