You are here: Home Lessons House Dance

HOUSE DANCE

E-mail

House Dance

Комбинација на брзи чекори и флуидни движења на телото , пропратени од звуците на house музиката. Ова е динамичен урбан танц, стил кој своите корени ги влече од клубовите во Чикаго и Њујорк.

После 25 години го шири своето влијание и во Македонија и претставува вистински предизвик за street денсерите. Сега и во ТСК Ритам плус!

 
  • Contact us

  • Who we are?

Please contact us at the following.

  • LOCATIONS: Center, Karposh, Aerodrom
  • Tel: ++389 71 34 64 53

Dance Sport Club Rhythm Plus

Promoting Social Dancing, Dance sport, Learn Ballroom & Latin Dances... We are very creative, so be a part of our dance lessons and Latino Parties.