You are here: Home Lessons HIP HOP

HIP HOP

E-mail

HipHop Dance

Заиграј со најдобрите! Биди и ТИ дел од генерацијата која го создава хип хопот во Македонија. Танцувај рамо до рамо со најуспешните Хип Хоп танчери во светот. Биди креативен и создади свој нов уникатен хип хоп стил. Научи нови чекори и вештини заедно со врвниот хип хоп тим, но истовремено имај пријатни и забавни часови по танцување. Искористи ја можноста да научиш како да ја преведеш музиката преку движења.

 

precio orfidal 1 mg sin receta generico diazepan prodes 5 mg precio comprar lexatin 1.5 mg comprimidos

Танцовиот спортски клуб "РИТАМ ПЛУС" за првпат во својата програма воведува танц како што е хип хоп, кој во моментов доживува невидена експанзија во светски рамки. Како и секогаш Ритам Плус ќе им дозволи само на најдобрите да ги водат часовите во кои ќе се изучува хип хопот како база, но истиот ќе се комбинира со потстиловите како што се буги, брејкденс, попинг, локинг итн.

 
  • Contact us

  • Who we are?

Please contact us at the following.

  • LOCATIONS: Center, Karposh, Aerodrom
  • Tel: ++389 71 34 64 53

Dance Sport Club Rhythm Plus

Promoting Social Dancing, Dance sport, Learn Ballroom & Latin Dances... We are very creative, so be a part of our dance lessons and Latino Parties.