You are here: Home

Photos

Е-пошта Печати PDF
Dance (Adult)
Dance (Adult)
Dance (Children)
Dance (Children)
ZUMBA ® fitness
ZUMBA ® fitness
HIP HOP
HIP HOP
Seminars (Latin & Standard)
Seminars (Latin & Standard)
Skopje Salsa Seminar
Skopje Salsa Seminar
Ohrid Salsa Camp 2011
Ohrid Salsa Camp 2011
Skopje Open 2011
Skopje Open 2011
Festival Cubano (Krakow, Poland)
Festival Cubano (Krakow, Poland)
DanceSport Couples
DanceSport Couples
Beautiful past...
Beautiful past...
 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.