You are here: Home

DanceSport Couples

Е-пошта Печати PDF

TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0001TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0002TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0003TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0004TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0005TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0006TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0007TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0008TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0009TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0010TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0011TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0012TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0013TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0014TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0015TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0016TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0017TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0018TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0019TSK_RitamPlus_SportDanceCouples0020

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.