You are here: Home

Festival Cubano (Krakow, Poland)

Е-пошта Печати PDF

TSK_RitamPlus_FestivalCubano0002TSK_RitamPlus_FestivalCubano0004TSK_RitamPlus_FestivalCubano0010TSK_RitamPlus_FestivalCubano0012TSK_RitamPlus_FestivalCubano0014TSK_RitamPlus_FestivalCubano0015TSK_RitamPlus_FestivalCubano0016TSK_RitamPlus_FestivalCubano0018TSK_RitamPlus_FestivalCubano0019TSK_RitamPlus_FestivalCubano0022TSK_RitamPlus_FestivalCubano0024TSK_RitamPlus_FestivalCubano0027TSK_RitamPlus_FestivalCubano0028TSK_RitamPlus_FestivalCubano0031TSK_RitamPlus_FestivalCubano0032TSK_RitamPlus_FestivalCubano0034

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.