You are here: Home

ZUMBA ® fitness

Е-пошта Печати PDF

TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0002TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0008TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0009TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0011TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0012TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0014TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0015TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0016TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0018TSK_RitamPlus_ZUMBAfitness0023

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.