You are here: Home

Dance (Children)

Е-пошта Печати PDF

TSK_RitamPlus_DanceChildren0001TSK_RitamPlus_DanceChildren0002TSK_RitamPlus_DanceChildren0003TSK_RitamPlus_DanceChildren0004TSK_RitamPlus_DanceChildren0005TSK_RitamPlus_DanceChildren0006TSK_RitamPlus_DanceChildren0007TSK_RitamPlus_DanceChildren0008TSK_RitamPlus_DanceChildren0009TSK_RitamPlus_DanceChildren0010TSK_RitamPlus_DanceChildren0011TSK_RitamPlus_DanceChildren0012TSK_RitamPlus_DanceChildren0013TSK_RitamPlus_DanceChildren0014TSK_RitamPlus_DanceChildren0015TSK_RitamPlus_DanceChildren0016TSK_RitamPlus_DanceChildren0017TSK_RitamPlus_DanceChildren0018TSK_RitamPlus_DanceChildren0019TSK_RitamPlus_DanceChildren0020TSK_RitamPlus_DanceChildren0021TSK_RitamPlus_DanceChildren0022TSK_RitamPlus_DanceChildren0023TSK_RitamPlus_DanceChildren0024TSK_RitamPlus_DanceChildren0025TSK_RitamPlus_DanceChildren0026TSK_RitamPlus_DanceChildren0027TSK_RitamPlus_DanceChildren0028TSK_RitamPlus_DanceChildren0029TSK_RitamPlus_DanceChildren0030

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.