You are here: Home

Dance (Adult)

Е-пошта Печати PDF

TSK_RitamPlus_DanceAdult0001TSK_RitamPlus_DanceAdult0002TSK_RitamPlus_DanceAdult0003TSK_RitamPlus_DanceAdult0004TSK_RitamPlus_DanceAdult0005TSK_RitamPlus_DanceAdult0006TSK_RitamPlus_DanceAdult0007TSK_RitamPlus_DanceAdult0008TSK_RitamPlus_DanceAdult0009TSK_RitamPlus_DanceAdult0010TSK_RitamPlus_DanceAdult0011TSK_RitamPlus_DanceAdult0012TSK_RitamPlus_DanceAdult0013TSK_RitamPlus_DanceAdult0014TSK_RitamPlus_DanceAdult0015TSK_RitamPlus_DanceAdult0016TSK_RitamPlus_DanceAdult0017TSK_RitamPlus_DanceAdult0018

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.