You are here: Home

Seminars(Latin&Standard)

Е-пошта Печати PDF

TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0001TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0002TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0003TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0004TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0005TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0006TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0007TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0008TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0009TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0010TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0011TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0012TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0013TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0014TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0015TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0016TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0017TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0018TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0019TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0020TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0021TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0022TSK_RitamPlus_Seminars(Latin&Standard)0023

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.